top of page

Naast het ontwikkelen en onderhouden van geluid systemen, ondersteunen we uw evenementen op locatie. zoals bands versterken en belichten, Zangkoren bij uitvoeringen ondersteunen en opnaman maken tijdens uitvoeringen, audio en video.


Ook het adviseren, leveren en installeren we uw geluid, licht- en videosysteem in vaste opstellingen, dat zien we als een kerntaak.


Ervaring als technicus van


Perfect Sound, tot 1996, (daarna ontstond Festival Solutions)., locaal ondersteuning van Zangkoren, toneel vereinigingen, Big bands, ondermeer Bill Bakers Big Band. Sport geluid, opnamen van uitvoeringen van Orkesten, Fanfare, Harmonie, accordeion verenigingen, zaqngkoren, etc, etc.


GTB Geluid opname techniek, zaalversterking, buiten evenementen, geluid opname studio. 1960 tot 1978 ( Vaste dienst en free lance )

Acoustical en B&O, technise service, reparatie en verkoop, jaren 1970 ..1978

Voorman Technische installaties ,Elektra, C V, Luchtbehandeling. Patrimoniums Woningstichting te Rotterdam

ExxonMobil proces automatisering, 1984..2005 en Archivering van Technische documentatie 2005 – 2010

Bovenstaande heeft de basis gelegd van de technische vaardigheden, heden ten dage.


Daardoor leveren wij kennis en de modernste techniek.


Als technicus werkten we mee aan televisie uitzendingen, theater voorstellingen en grote muzikale buiten evenementen. In de horeca zijn we verantwoordelijk voor ontwerp, plaatsing en onderhoud van geluid, licht en video systemen.


Voor particulieren adviseren en assisteren we bij het aankopen van duurdere audio-, video-en lichtsystemen voor huis en tuin. Nieuwe en door ons in bedrijf gestelde systemen zijn voor ons een blijvende reclame.

Bedrijf vaardig houden van deze systemen is voor ons een groot plezier omdat ook na jaren blijkt dat de klant blijvend tevreden is.


Voor scholen hebben we in het verleden geluid en licht systemen ontworpen en gebouwd en tijdens de 3 jaarlijkse controle rondes blijken die telkens weer onverwoestbaar te zijn. Wat de school jeugd in 12 jaar niet stuk krijgt moet wel doordacht ontworpen zijn. daar zijn we echt trots op.


Ontwerpen van grote luidspreker systemen is een van die dingen waar we warm voor lopen.

Hier is het vaak de combinatie van het beste van de grote luidspreker fabrikanten, in ruim bemeten zelf ontwikkelde kasten, die het oor strelen.


We hebben een grote voorraad vintage luidspreker materiaal waar we met plezier een behuizing voor ontwerpen en bouwen. denk aan de beroemde Goodmans Triaxiom luidspreker.

De Goodmans Axiom typen 401, 301 en 201. De Goodmans Gitaar luidsprekers en de bas typen die Goodmans in zijn grotere huiskamer luidsprekers gebruikte.


Van Philips hebben we de AD 12200, De AD 12100, de AD4800M en diverse Midden dome en Hoog dome speakers op voorraad.


Mckenzie, Fane, JBL en meer van dit soort merken liggen bij ons op de plank om in een ontwerp gebouwd te worden.


Verder hebben we een uitstekend overzicht van hedendaagse luidspreker fabrikanten en hun producten.

De prijzen van hedendaagse werkpaarden voor groot werk zijn heel interessant bij ons.


Voor Big Bands hebben we een heel interessant systeem bedacht, met een waarheidsgetrouwe weergave, (High Fidelity), samen met een uitgebreid band monitor systeem.

We doen dit analoog zodat het directe bandgeluid moeiteloos samen smelt met de versterking.


Naast geluid is er licht, hierin zijn we behoudend. Wij voorkomen overdaad en weten toch een heel mooi plaatje neer te zetten. Het moois dat u neerzet weten wij te accentueren. Het is voor ons de uitdaging, die het leuk maakt dit werk te doen.


Nu de Led verlichting voor theater naar onze mening volwassen en betaalbaar is geworden gaan we over op intelligente computer besturingen middels MIDI en DMX 512. voor LED Parren Scanners en Moving Heads van het merk Martin en een aantal goede budget typen. Wij bedienen altijd zelf en losse verhuur is uitgesloten.


Zeer uitgebreide intelligente lichtsystemen zijn voorhanden, hier werken we samen met een zeer professionele contractor.

Nadat Uw wensen bekend zijn en vertaald naar een technisch plan, kunnen we een prijs met u afspreken.


Zo houd U overzicht over de kosten en wij over de technische aspecten.


Veilig werken, binnen budged en gestelde tijd is voor ons een must.

bottom of page